8-weekse mindfulness training

IMG_3335.jpg
 
 

Wat is mindfulness?

Mindfulness is volledig opmerkzaam zijn in het huidige moment zonder oordeel. Denk aan een adembenemende zonsondergang of een prachtig muziekstuk waar je volledig in op kunt gaan. Je bent één met het moment. Je bent één en al aandacht.
 

MENSEN die meer mindful zijn...

  • Hebben minder last van stress en negatieve gedachten

  • Signaleren sneller problemen en doen er wat aan

  • Ervaren contact met collega's, partner en kinderen positiever en communiceren makkelijker

  • Gaan beter om met conflicten, doordat ze zich minder snel bedreigd voelen

  • Zijn zelfbewuster en vitaler.

  • Zijn aandachtiger, hebben meer focus en zijn creatiever.

 

8 BIJEENKOMSTEN OP DINSDAGAVOND, INCLUSIEF WERKMAP EN MP3-BESTANDEN voor €385,- incl.

Bijeenkomsten vinden plaats in onze mindfulness studio
Het Parkhuis, Anfieldroad 110 Amsterdam

De 8 bijeenkomsten duren 2,5 uur en zijn de leidraad voor de opbouw van de training. Er is ook een stiltedag van 10.00 uur tot 15.30 uur, waarin een dag lang geoefend wordt met meditatie en yoga.

Je leert tijdens de Mindfulness training in kleine groepen verschillende meditatievormen en beoefent yoga. Een groot deel van het aanleren van de vaardigheden gebeurt thuis bij het doen van de oefeningen. Je krijgt audiobestanden en een werkboek mee om thuis aan de slag te gaan. Het is hiervoor van belang ongeveer 30 minuten per dag tijd vrij te maken om de aandacht te kunnen trainen. 

Bij aanmelding is is er een telefonische of persoonlijke kennismaking en gelegenheid voor het bespreken van vragen en opmerkingen. De training is ook individueel of op maat beschikbaar. Bij twijfel of vragen over deelname kun je vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier!
 

aandacht voor jezelf, meld je aan