BeMindful-2.jpg

INGE NOORBERGEN

Gecertificeerd mindfulnesstrainer (MBSR voor kinderen en volwassenen)

Ruim 25 jaar heb ik met veel plezier als leerkracht gewerkt in het Basisonderwijs. Naast het runnen en genieten van een gezin met 2 kinderen, heb ik jarenlang aan ballet en yoga gedaan.

Voor mij is er een leven vóór mindfulness en een leven met Mindfulness

Zo’n 8 jaar geleden tijdens mijn opleiding tot Coach kwam ik in aanraking met mindfulness en de wereld van meditatie. Dit heeft voor mij veel veranderd in de manier waarop ik in het leven sta. Ik heb geleerd bewuster te leven, rust te vinden in de hectiek van alledag, me minder zorgen te maken over de toekomst en meer te genieten van het moment. Ik werd getroffen door de kracht die het had op mijn doen en vooral laten.

Om dit ook met anderen te kunnen delen heb ik de postacademische opleiding tot mindfulness trainer bij het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam gevolgd. Daarnaast heb ik de opleiding tot kindertrainer afgerond aan de Academie voor Mindful Teaching en ben ik opgeleid door Eline Snel.

BeMindful-1.jpg

ALBERT HOOGENDIJK

Gecertificeerd mindfultrainer (MBSR & MBCT)

Mijn eerste ervaring met mindfulness was zo'n 8 jaar geleden door het volgen van de training mindfulness voor managers. Dit was een cadeautje voor mij, waar ik enorm van heb genoten. Inmiddels ben ik vertrouwd geraakt met de dagelijkse praktijk van mindfulness en heeft het mijn leven zo verrijkt dat het tijd is om het cadeautje door te geven.

Maar hoe doe je dit, een waardevol geschenk doorgeven?

Door 800 km naar Santiago de Compostella te lopen en na te denken hoe dit zou kunnen.

Door de opleiding als mindfulness trainer te volgen.

Door mijn baan op te zeggen.

Door een bedrijf te starten, Bemindful, samen met mijn vrouw Inge, met het idee: mindfulness is voor iedereen, jong en oud, rijk en arm.

Door een studio te huren en zo letterlijk en figuurlijk ruimte te creëren voor workshops, inspiratie dagen, (MBSR) trainingen meditatie uurtjes en meer, om zo een bijdragen te leveren aan een mindfulle samenleving.