Workshops & Events

 

BEMINDFUL IS AMBASSADEUR VAN DE WEEK VAN HET WERKGELUK

Logo-met-achtergrond-kleur-e1521897548605.png

24 - 28 september 2018: Week van het werkgeluk

Geluk krijgt in Nederland steeds meer aandacht. Toch zijn nog veel mensen niet gelukkig op hun werk en heeft 27% één of meerdere slechte werkdagen per week. Ondanks de toegenomen aandacht voor (werk)geluk, zien we dat er in NL nog een groot verschil is tussen hoe gelukkig we ons voelen op het werk en in de rest van ons leven. Ons werk scoort beduidend lager. Dat is jammer, want we brengen veel tijd door op ons werk. Bovendien, als we daar gelukkig zijn heeft dat ook veel effect op de rest van ons leven. En ook voor organisaties is werkgeluk relevant. Gelukkige medewerkers zijn gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever. Je zou toch wel gek zijn als je er niets aan deed, zou je denken.

Bemindful gelooft dan ook dat meer aandacht voor werkgeluk belangrijk is en dat dit thema een aparte week verdient. Daarom is de laatste werkweek van september (in 2018 is dat 24 tot en met 28 september) uitgeroepen tot Week van het Werkgeluk. Een uitgelezen moment om na de zomer(vakantie) stil te staan bij hoe gelukkig je bent in je baan en/of als organisatie en wat je kunt doen om dingen te veranderen.

Bemindful heeft een speciale gelukkig op je werk Workshop ontwikkeld. Een ervaringsgerichte workshop met aandacht voor vitaliteit en veerkracht.


Bemindful staat 14 september op de infomarkt van SKJ

banner-dagvandejeugdprofessional (1).jpg